Dagens musiktips!

http://www.youtube.com/watch?v=dG7fudcCHvM&feature=related

Change

Sådär ja, nu har jag ringt till USÖ kirurgenheten och fått svar på mina funderingar. Det är på gång :D Just nu så tar de in de som fick sin remiss skriven i oktober förra året.. jag fick ju min skriven i april detta år så jag får vänta lite till =) Hon sa att det kan gå fort beroende på hur många det är före mig i varje månad så att säga..
Har jag sagt vad jag ska göra föresten? Gastric Bypas heter det, GBP kort och gott. Har kämpat med min vikt hela mitt liv och det har liksom inte funkat för mig. Herregud, jag gick hos en dietist när jag bara var 7 år.. vad säger det er? Jo jag har PROBLEM med min vikt..
Men nu ska det bli ändring förhoppningsvis =)


Har inte ens börjat att möblera om idag.. går och tittar och vet hur jag vill ha det, men jag flyttar inte på nått iaf =) haha.. Men det kommer väl. Får väl ta Dennis till hjälp när han kommer hem.


Idag är det jättefint väder ute, dock väldigt kallt. -20 grader.. brrr!! men är det vinter så är det väl. Snart är det lucia med.. tiden går så fort.

Tror jag ska grejja lite med garderoberna iaf och flytta över kläder.



Höres senare!!

The new beginning

Som den nya titeln på min blogg berättar så är detta tänkt att vara en ny start på min blogg, mitt liv och allt däremellan.
Vi börjar om helt enkelt, tar det från början ,en dag i taget.


Ute är det nu -19 grader och snön lyser vit från mark, träd och tak. Det är vinter med allt som hör till. Har haft mycket tid att fundera på sistone och det har Dennis också haft. Imorrn ska jag gå upp tidigt för att ringa till kirirgen på USÖ och höra hur det går med min operation. Förmodligen har det väl inte hänt ett dugg.
Jag är allra mest rädd för att det har blivit nått fel och att jag måste börja om igen, ta all om igen och att jag måste vänta ännu längre på att få börja mitt nya liv som jag så desperat längtar efter.
Har ju ännu inte fått räkningen från informationsmötet så.. jag är orolig. Men jag ska iaf ringa och höra istället för att bara sitta här och vänta.

Dennis har funderat mer och mer på vad han vill jobba med och har kommit fram till att han vill ge branjouren ett försök. Visst, jag kommer oroa mig till döds varje gång sökaren piper och han försvinner i natten för att hjälpa någon annan i nöd. Men jag har sagt det att trivs han med det så ska han ju fortsätta med det, det är bara bra om han hittar något han trivs med, Vestas är väl inte så poppis. Men det är ju ett ärligt dagsverke iaf just för stunden. Vem vet.. Dennis kanske får mersmak från branmanna yrket? Det återstår att se =)



Klockan slog precis om till 00:00.. sitter just nu med hörlurarna på och lyssnar på rihanna.. Dennis sitter i spelrummet och spelar nått spel. Ska snart lägga oss eftersom hans ka upp klockan 05:30 och iväg till Vestas för ännu en dag bland smältungnar, skålmaskiner och tunga nav.. Själv så ska jag ju som sagt upp och ringa till kirurgen, men jag ska även möblera om i lägenheten. Tror det kommer bli bra till slut.

Men nu ska jag gå ut på balkongen och ta en rök i denna bistra kyla och sedan kolla om Dennis är reda för att lägga sig.

Ska försöka ta tag i bloggandet igen, tror jag behöver det =/ men mer om det senare..


Natti natt !!

RSS 2.0